2013-08-14 08:59:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Szakadjon ki a hétköznapokból!

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma szánjon egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Amit eddig felszabadítónak, és boldogítónak érzett, kezd talán egy kicsit kolonccá válni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnia tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem ártana kicsit kiszakadnia a hétköznapokból. Az utóbbi időben túlságosan sokat tevékenykedett, folyton úton volt. Kicsit meg kellene állnia. Még, ha ez csak annyi is, hogy bemegy a parkba, ami mellett eddig mindig csak elment.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos a tárgyalásokon, mert könnyen megsértheti partnerei érzékenységét. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán ha kedvesebben közeledne a párjához, nem kellene annyit morogniuk egymásra. Mindenki vét valamiben, de a kulcs a megbocsátás, és feledés. Próbáljon meg úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Legyen nagyvonalú az érzelmekben is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabbul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene tanulnia meglátni azt, ami mellett nem lehet elmenni. Hogy épp akkor marad le, ha rohanva rohan.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Figyeljen jobban az egészségére! Már régóta bujkálhat önben valami, és csak arra vár, hogy ön túlhajszolttá, idegessé és legyengültté váljon. Ne adjon esélyt a bajnak, erősítse testét-lelkét sporttal, jó ételekkel, vidámsággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Amit tegnap még megcáfolhatatlan igazságnak gondolt, mára már esetleg csak bolondos illúzió. De azért nem foszthat meg senkit ettől az illúziótól. Főleg akkor, ha szerelemről van szó. Bánjon óvatosan a szavakkal!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi sikerekért most jobban meg kell küzdenie, mint azt az utóbbi időszakban megszokta. Ne keserítse el a kihívás, a végén még örömét is leli az erőpróbában. Olyan tehetségét használhatja, amiről eddig sejtelme sem volt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerettei is észrevehették, hogy változásokon megy keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározása, valóban mély, gyökeres változások zajlanak lelkében. Azért figyeljen jobban oda az egészségére is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hiába szeretné elkerülni, ma olyasvalakivel hozza össze a sorsa, akit leginkább látni sem szeretne. Esetleg megpróbálhatja láthatatlanná tenni magát, de ha ez nem megy, próbálja meg megúszni néhány semmitmondó szóval.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegyén áthaladó Vénusz hatására magánéletében kellemes változás következhet be. Végre érzi is magában az elmélyülő szeretet összetartó erejét. Terjessze ki ezt az érzést minden önt körülvevő emberre, állatra, tárgyra!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: